E-learning onboarding flexworkers

De E-learning genaamd Onboarding Flexworkers helpt om arbeidsmigranten succesvol te integreren in de Nederlande samenleving én werkplek. In korte tijd worden de meest belangrijke zaken behandeld waar een arbeidsmigrant mee te maken kan krijgen en leren ze hoe ze met bepaalde culturele verschillen om kunnen gaan.

Prefered language Multiple languages
Level of knowledge Novice
Duration 1 hour

Informatie over de cursus

Maakt jouw organisatie gebruik van arbeidsmigranten? Grote kans dat je dan al eerder hebt nagedacht over de verschillende uitdagingen die hiermee gepaard gaan. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat culturele verschillen geen probleem vormen op de werkplek? Zijn alle administratieve en verzekeringstechnische zaken wel goed geregeld? Flexwerkers kunnen veel hiervan zelf doen, maar dan moeten ze wel op de hoogte zijn van de regels en normen in Nederland.

De e-learning module Onboarding Flexworkers is er op gericht om praktische en persoonlijke zaken door te nemen, zodat uw flexwerkers met succes kunnen deelnemen aan de Nederlandse samenleving.


Wat leer je tijdens de E-learning Onboarding Flexworkers?

In 1 uur krijgt de cursist een uitgebreide voorlichting waardoor ze beter kunnen integreren in de Nederlandse samenleving. Het gaat vooral om de praktische zaken die geregeld moeten worden op of rondom werk. De cursist dient hiervoor in te loggen met eigen e-mail, zodat de resultaten uiteindelijk geregistreerd én geëvalueerd kunnen worden.

Kleine greep van wat de cursus bevat:

  • De huurovereenkomst
  • Gas, water en licht
  • Wat te doen tijdens een noodsituatie?
  • Wat zijn de huisregels?
"De e-learning vertelt op een toegankelijke manier over enkele van de meest praktische zaken waar onze flexwerkers mee te maken krijgen. Hierdoor kunnen ze zelf verantwoordelijkheid nemen en dat vinden zij alleen maar fijn!" - Richard

Succesvolle integratie op de werkplek

Geen enkele organisatie is hetzelfde. Onze e-learning heeft een algemene basis en kan vanuit daar worden aangepast op jouw wensen. Zo weet je ten alle tijden dat flexwerkers op de hoogte zijn van de onderlinge normen en waarden binnen de organisatie.

Would you like more information about any of our courses?