VCA groepstraining

De VCA groepstraining is bedoeld om de theorie uit te leggen zodat u samen met collega's alles leert om de VCA Basis of VCA VOL diploma te behalen. Binnen 1 dag wordt alles uitgelegd rondom wetgeving en theorie, waarna u de mogelijkheid heeft om het examen af te nemen.

Voorkeurstaal Nederlands
Kennisniveau Beginner
Duur Op aanvraag

Informatie over de cursus

De VCA groepstraining verschilt inhoudelijk niet zo veel van de VCA Basis of VCA VOL trainingen, alleen is het specifiek gericht op groepen. Afhankelijk van jullie keuze wordt binnen een dag alle theorie behandeld om het VCA Basis of VCA VOl diploma te behalen. Vaak kan dit op dezelfde dag nog, waarna je diploma binnen enkele dagen wordt opgestuurd.

Je kan er ook altijd voor kiezen om een losse VCA examen af te nemen.


Wat leer je tijdens de VCA groepstraining?

Tijdens de VCA groepstraining cursus leer je niet alleen de basiskennis over veilig werken, maar ook hoe je hier het voorbeeld in kunt geven aan collega’s. Door dit in groepsverband te doen leer je direct effectief met elkaar te communiceren. Afhankelijk van of je de VCA Basis of VCA VOL groepstraining volgt wordt hierin ook aandacht besteed aan de rol die je als leidinggevende moet aan nemen om anderen veilig te laten werken.

Kleine greep van wat de cursus bevat:

  • Veilig werken (stimuleren)
  • Persoonlijke becherming
  • Taak-risicoanalyse
  • Examen om cursus af te ronden

Onze VCA trainingen zijn altijd code 95 en CIBOT gecertificeerd.

Veiligheid voorop

Laat zien dat jij veilig werken belangrijk vindt met een certificaat VCA VOL of VCA Basis. De groepstraining wordt constant bijgewerkt, om te voldoen aan nieuwe wetgevingen. Zo zorgt Training Academy Uden ervoor dat de informatie in al onze cursussen altijd relevant is en aansluit op iedere situaties.

Meer weten over onze cursussen?