Over ons

Zorg voor een veilige werkomgeving

Over ons

Respect voor de medewerker

Training Academy Uden is ontstaan door een groeiende vraag naar expertise in de markt. Of het nu internationale medewerkers zijn die hier als uitzendkracht komen werken of vast personeel die al jaren in dienst zijn, iedereen is gebaat bij een cursus om zichzelf verder te ontwikkelen. Bent u dus op zoek naar een training op maat voor een complexe handeling, een BHV-cursus of moet u uw reachtruck certificaat vernieuwen? Het kan allemaal bij TAU.

Het zit in ons DNA om het goed te doen en daarom blijven we investeren in werkgeluk. Door werknemers de kans te geven zich te ontwikkelen kunt u bijdragen aan een veiligere werkomgeving en tevreden werknemers.

De drie pijlers van TAU

Investeren in kwaliteit

Niet de goedkoopste, wel de beste. Training Academy Uden richt zich niet op de onderkant van de markt, maar juist op dat segment die wil groeien en blijven werken.

Samen werken

Een goed opgeleid professional is maar een onderdeel van het geheel. Onze trainingen passen bij ieder niveau en zorgen voor een betere samenwerking op de werkvloer.

Positieve bijdrage

Training Academy Uden zet zich in om een positieve bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap en arbeidsmarkt.

Team

Ontmoet het team

Martin van den Munckhof

Director TAU

Peter Janssen

Training manager

Aleksandra Pokrajchevalieva

Administrative Assistant

Trots onderdeel van MENS Group

Training Academy Uden vind je in Uden, waar wij een eigen opleidingscentrum hebben. We zitten op het industrieterrein en hebben veel ruimte om trainingen op onze locatie aan te bieden. Onze trainers hebben jaren ervaring, waardoor wij veel kennis in huis  hebben over hoe de logistieke, auto en transport branches werken. Ons aanbod aan cursussen is met zorg samengesteld om de vraag in deze verschillende sectoren tegemoet te komen.

De integrale samenwerking tussen Training Academy Uden en klanten zorgt ervoor dat wij de wensen en doelstellingen van onze cursisten kunnen realiseren en overstijgen.