VCA Basiscursus Engelstalig

Met de VCA Basis cursus leer je de basiskennis over Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM), zoals vastgesteld door VCA. De cursus wordt in het Engels gegeven, zodat niet-Nederlandstalige collega's of werknemers de curus ook kunnen volgen. Het is een essentieel onderdeel van elke werkplek waarin veilig werken belangrijk is en toont aan dat je rekening houdt met het milieu en gezondheid van iedereen tijdens je werk.

Voorkeurstaal Engels
Kennisniveau Beginner
Duur 1 dag

Informatie over de Engelse VCA cursus

Wil je kunnen aantonen dat jij weet hoe je veilig moet werken, terwijl je rekening houdt met de gezondheid van jezelf en je collega’s? Dat doe je door het volgen van de VCA Basiscursus. Wanneer je in het bezit bent van het VCA certificaat ben je op de hoogte van relevante ARBO wetgevingen en draag je bij aan een veilige werkomgeving. De VCA Basiscursus is bedoeld voor medewerkers in een uitvoerende rol. Leidinggevende medewerkers volgen de VCA VOL Cursus.

Beschik je al over de kennis, kan je ook alleen het VCA examen afnemen. Meer info vind je hier.


Wat leer je tijdens de Engelstalige VCA basiscursus?

De VCA Basiscursus is perfect voor cursisten in een uitvoerende rol, die de basis van veilig werken op een professionele manier willen leren. Je leert waar je rekening mee moet houden om de veiligheid en gezondheid van jezelf en je collega’s te waarborgen. Het examen is altijd een vast onderdeel van de VCA basiscursus.

Kleine greep van wat de cursus bevat:

  • Wat houdt veilig werken in?
  • Gevaarlijke stoffen en etikettering
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Examen om cursus af te ronden

Onze VCA trainingen zijn altijd code 95 en CIBOT gecertificeerd.

"Leer alles wat je moet weten om verantwoord aan het slag te gaan bij je huidige of toekomstige werkgever. Onze cursus helpt je op een toegankelijke manier de regels te begrijpen rondom Veiligheid, Gezondheid en Milieu én laat zien hoe dit zich vertaalt naar het werk. " - Peter

Veiligheid voorop

Laat zien dat jij veilig werken belangrijk vindt met een diploma Basisveiligheid VCA. De cursus wordt constant bijgewerkt, om te voldoen aan nieuwe wetgevingen. Zo zorgt Training Academy Uden ervoor dat de informatie in de Basiscursus VCA altijd relevant is.

Meer weten over onze cursussen?