VCA e-learning

Ga je binnenkort een VCA cursus of examen volgen? Met ons VCA e-learning programma voor code 95 kan jij per direct beginnen met leren op jouw eigen tempo. Het is een flexibele en interactieve manier om jezelf voor te breiden om met succes jouw VCA diploma te behalen.

Voorkeurstaal Nederlands
Kennisniveau Beginner
Duur Op aanvraag

In onze digitale omgeving kan je het VCA e-Learning programma volgen. Hiermee leer je in eigen tempo de basiskennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Afhankelijk van je rol kan je kiezen tussen de module VCA Basis of VCA VOL. Op deze manier kan je je slagingskansen verhogen vanuit het gemak van je eigen huis. De online cursus geeft je namelijk alle informatie die je nodig hebt, waarbij jezelf kunt bepalen waar en wanneer je wilt studeren.

Wanneer je klaar bent met de e-learning module kan je een cursus volgen of direct het VCA examen afnemen.


Wat leer je met de VCA e-Learning?

Als je geen tijd hebt om je voor te bereiden op het VCA examen kan je met de e-learning modules voor VCA-VOL en VCA Basis je vanuit thuis voor bereiden. De digitale leeromgeving is digitaal en gebruiksvriendelijk. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk, waar mogelijk ondersteund door video’s, leer je alles wat je moet weten om VCA gecertificeerd te worden.

Kleine greep van wat de e-learning modules bevatten:

  • Video’s met instructie
  • Kennis quiz
  • Theorie over wetgeving
  • Praktijkvoorbeelden

Onze VCA trainingen zijn altijd code 95 en CIBOT gecertificeerd.

Veiligheid voorop

Bereid jezelf goed voor met de VCA e-learning modules. Je kan wanneer en waar je maar wilt aan de slag gaan binnen de online leeromgeving. Door van te voren de theorie door te nemen kan je jouw slagingspercentage verhogen. Bekijk ook alle andere BHV en VCA trainingen.

Meer weten over onze cursussen?