Terminaaltrekker cursus op maat

Met een terminaal trekker certificaat beschikt u over de benodigde papieren om een terminaaltrekker te gebruiken. Afhankelijk van uw vraag kan de training helemaal worden vormgegeven naar uw wensen. Zo bieden wij enkel een e-learning module aan, maar kunnen we ook klassikaal de theorie doornemen of de focus op het praktijkgedeelte houden.

Voorkeurstaal Meerdere talen
Kennisniveau Beginner

Informatie over de cursus

Om gebruik te mogen maken van een terminaaltrekker moet de bestuurder voldoen aan enkele wettelijke eisen. Zo moet diegene minimaal 18 jaar oud zijn en de juiste certificaten hebben. De terminaaltrekker certificaat kunt u via Training Academy Uden halen. De training wordt altijd op uw locatie gegeven en kan op basis van uw wensen worden bepaald. Wilt u enkel het theoretische of praktische gedeelte, verspreid over een of twee dagen of de e-learning module zodat uw werknemers op ieder tijdstip kunnen oefenen? Wij gaan graag het gesprek met u aan om de mogelijkheden door te nemen.

Kom in contact om uw training op maat samen te stellen.


Wat leert u tijdens de terminaaltrekker cursus?

Afhankelijk van uw wensen duurt de terminaaltrekker cursus een of twee dagen. Dit is afhankelijk van de grootte van de groep en de ervaring van de deelnemers. Tijdens de cursus is er ruimte voor zowel een theorie als een praktijkgedeelte. Zo leert u in korte tijd alles om veilig en verantwoord met een terminaaltrekker om te gaan en kan je de opgedane kennis gelijk in de praktijk toepassen.

Aan het einde van de cursus is er een examen en wanneer deze succesvol afgerond is ontvangt u uw certificaat. Deze is officieel erkend en is vijf jaar geldig.

Belangrijk om te weten

De training voor terminaaltrekker wordt alleen incompany verzorgd, omdat onze trainingsruimte hier niet de ruimte voor heeft.

Veiligheid voorop

Vergroot de veiligheid op de werkvloer met de terminaaltrekkers cursus van Training Academy Uden. Na het succesvol afronden van de examen kunt u op een professionele manier de zware werktuig gebruiken en de kans op een ongeval tijdens het besturen van de terminaaltrekker verminderen.

Meer weten over onze cursussen?