Training op maat

Training Academy Uden biedt trainingen op maat aan. Samen met u bepalen we de inhoud van de training, op basis van de doelstellingen van uw organisatie en de doelstellingen die u met de training wilt behalen. Net zoals onze overige trainingen ligt de focus op de praktijk, met een sterke theoretische fundering als beginpunt.

Voorkeurstaal Meerdere talen
Kennisniveau Beginner
Duur Op aanvraag

Bedrijfstraining op maat

Naast onze standaard heftrucktrainingen, reachtrucktrainingen en overige cursussen verzorgen wij ook trainingen volledig op maat. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe werkwijze of een machine die extra uitleg nodig heeft? Op basis van uw input en het gewenste resultaat kunnen wij een volledige training samen stellen. Wij komen langs bij uw organisatie om de bedrijfstraining op maat te verzorgen.

Op basis van de gewenste doelstelling zorgen wij dat cursisten over de juiste kennis en ervaring beschikken.


Training op locatie

Wanneer wij een training op maat samen stellen voor uw organisatie proberen wij deze altijd op locatie bij te geven. Vaak zijn de trainingen gericht op een specifiek, voor uw organisatie unieke, vraagstuk. Dit staat ook wel bekend als een incompany training. Op deze manier kunnen uw medewerkers direct de opgedane kennis toepassen in het werkveld en nemen ze de theorie sneller op.

Wat voor trainingen op maat zijn er:

  • Werken met een nieuwe machine
  • Operationele werkzaamheden
  • Reageren op bepaalde situaties
  • Inwerken van nieuwe collega’s

Dit is een kleine greep van wat er mogelijk is. Kom in contact met onze training managers, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Meer weten over onze cursussen?